Ugrás a cikkre

Új városrész a MiniPolisz interaktív gyerekvárosában!

Egyesítettük erőinket a Baleset-megelőzéssel és HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.-vel, az egyedi gyermekközpontú oktatási élmények és az útbiztonság elősegítése érdekében.

Az izgalmas együttműködés célja, hogy a gyerekek játékos környezetben sajátíthassák el a biztonságos közlekedés alapjait minél fiatalabb életkorban, elősegítve, hogy a jövő generációja felelősségteljesen vegyen részt majd a közlekedésben.

A biztonságos közlekedés alapja a biztonságos út.

Az MKIF Stand egy szórakoztató és tanulságos kaland a 3-12 éves korosztálynak, ahol a gyerekek nemcsak az autópálya Mérnökségein folyó munkákkal, az utak karbantartásával és lezárásaival ismerkedhetnek meg, hanem felelős és tudatos kis közlekedőkké is válhatnak a közlekedésbiztonsági kvíznek köszönhetően.

„Az MKIF Zrt. kiemelt hangsúlyt fektet az edukációra. A tavalyi évben indított ’BE SAFE’, ’NEM KISPÁLYÁS’ és ’MEGÁLL AZ ÉSZ’ sorozataink mellett nyitottunk a gyerekek felé is, több iskolában tartottunk pályaorientációs napot, illetve számos osztály látogatott el Mérnökségeinkre. Minden alkalommal közlekedés biztonsági képzést is kaptak, mert fontos időben elkezdeni az ő oktatásukat is, hiszen ők a jövő sofőrjei. Ezért is örülünk nagyon ennek az együttműködésnek, amely a MiniPoliszban valósulhatott meg.” – nyilatkozta Szimicsku László, az MKIF Zrt. kommunikációs igazgatója.

Játékra fel! Pályán vagyunk. Közösen, Veletek.