Ugrás a cikkre

Május 2-án folytatódnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák

Május 2-án (csütörtökön), a hatodik ütemmel folytatódnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák. Ez az ütem a tervek szerint május 6-a (hétfő) nap végén zárul le.

Ezalatt az időszak alatt az M4-en, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontja előtt lévő felüljáró felújítása zajlik majd. 

A légikikötő minden irányból megközelíthető lesz, forgalomkorlátozás azonban érvényben lesz.

A felüljáró burkolata már megújult, most a híd két szegélye mellett dolgoznak majd kollégáink. Ezalatt a forgalom 1+1 sávon folyamatosan haladhat. A munkálatok ideje alatt váltakozó irányban lehet számítani forgalomkorlátozásra. 

Az erről szóló egyértelműsítő ábrát alább találják.

Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk. 

Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások. A terelések mellett kérjük, fokozott figyelemmel haladjanak el! A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak.

A repülővel utazóknak azt javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy járatukat biztonsággal elérjék a felújítás alatt, utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek! Minden felújítási ütemről, esetleges forgalomkorlátozásról, terelésről előre és időben tájékoztatást adunk saját honlapunkon (www.mkif.hu), Facebook-oldalunkon és az Útinformon keresztül.

Kérjük megértésüket és türelmüket a felújítások alatt, Önökért dolgozunk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!