Ugrás a cikkre

KÖZLEMÉNY- LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák kezdődnek áprilisban

Az idei szintrehozás részeként, április első hetében elindul az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása. A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni. A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd és előreláthatóan négy-hat hétig tartanak. Egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ág kerül lezárásra, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarjuk. A terelések mellett kérjük fokozott figyelemmel haladjanak el!

Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk. 

Az egyes ütemek megkezdése előtt időben és részletes tájékoztatást nyújtunk arról, hogy hol, milyen sávzárásra, terelésre kell számítani. Az aktuális információkat honlapunkon – www.mkif.hu – és Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/mkifzrt/ tesszük közzé! A felújítással összefüggő forgalmi változásokról a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airportot is folyamatosan tájékoztatjuk. A kapott információkat a vállalat saját Facebook oldalán – https://www.facebook.com/budapestairport – és a www.bud.hu oldalon is közzéteszi. 

A repülővel utazóknak javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy járatukat biztonsággal elérjék, utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek!

Kérjük megértésüket és türelmüket a felújítások alatt, Önökért dolgozunk.

Balesetmentes közlekedést kíván az MKIF Zrt.!