Ugrás a cikkre

Két kollégánk megsérült, három autó totálkáros

Egy hónapon belül öt autónk szenvedett balesetet szolgálatteljesítés közben, két kollégánk is megsérült, három kocsi totálkáros lett

2022. szeptember 15. óta, öt autónkat érte baleset. Legutóbb ma (2022.10.11.) hajnalban, az M3-on, a Gödöllői Autópálya Mérnökség útellenőri autójába hajtottak bele hátulról. Egy kollégánk megsérült, őt a hatvani kórházban ápolják. Az autó totálkáros lett, miután egy kisteherautó fékezés nélkül belehajtott

Fotó: MKIF Zrt.

Pénteken, október 7-én, az M1-esen leállósávjában álló, egy terelésben résztvevő autónk bal oldali visszapillantó tükrét vitte el egy kamion, egy másik kamion pedig meghúzta a kocsi oldalát.

Egy hónapon belül, kollegáink öt balesetet szenvedtek el, szolgálatteljesítés közben: összesen két munkatársunk sérült meg, három autónk teljesen használhatatlanná, totálkárossá vált.

Volt, hogy fékezés nélkül hajtottak a terelőfényt folyamatosan használó útellenőri kocsiba, de rendszeresen előfordul, hogy nem hagynak kellő távolságot a munkát végző autóink és kollégáink mellett.

Honlapunkon a korábbi balesetek képeit és körülményeit is olvashatják:

www.mkif.hu/nem-csak-onoket-kollegainkat-is-hazavarjak/

Az autópályákon, gyorsforgalmi utakon szolgálatot teljesítő kollégáink azért dolgoznak, hogy a közlekedés zökkenőmentes és zavartalan legyen. Munkájuk fontos, ugyanakkor veszélyes is.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tisztelettel kéri Önöket, közlekedjenek óvatosan, figyeljenek és vigyázzanak kollégáinkra!

Vezessenek óvatosan!

#mkif #azországútja