Ugrás a cikkre

Az M1-es és M0-ás csomópontjában dolgoznak kollégáink a hétvégén

Az útjavítási munkálatok következő fázisaként az M1-es autópálya és az M0-ás autóút csomópontjában dolgoznak kollegáink 2022.10.13-án csütörtök délelőttől, várhatóan 2022.10.18-án kedd estig.

Ebben az időben az 1. számú főút felől nem lehet majd felhajtani az M1 autópályára Győr felé.

Az erre közlekedők a Sasfészek-tó pihenőhelynél lévő csomópontban tudnak az M1 autópályára felhajtani Győr irányába. A terelőutat sárga alapszínű táblákkal jelezzük!

Ekkora munkavégzés mellett elkerülhetetlen dugók, torlódások kialakulása, ezért kérjük, indulás előtt mindenki tájékozódjon az aktuális lezárásokról.

Az ÚTINFORM segítségével folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális terelésekről, lezárásokról.

E hét hétfőn, október 10-től kezdődtek javítási munkálatok az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszain. ennek keretében 127 ezer négyzetméter  felületre kerülhet új burkolat, ahol szükséges, több rétegben is. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársai folyamatosan dolgoznak, hogy a felújítási munkálatokkal végezzenek a tél beköszönte előtt.

Egyúttal kérjük azt is, hogy a munkálatok közelében körültekintően vezessenek, figyeljék a kihelyezett jelzéseket, táblákat és a felújítást végző munkatársaink mellett óvatosan haladjanak el!

Köszönjük türelmüket!

Balesetmentes közlekedést kíván az MKIF Zrt.!

Vezessenek óvatosan!

#mkif #azorszagutja